Detailed Notes on çelik burunlu iş ayakkabısı

Wiki Article

Climazone özelliği sayesinde nemi dışarı atan, nefes alan ve ayakların kuru kalmasını sağlayan Uvex Movement Type İş Ayakkabısı, S1 koruma sınıfileında yer alır. Yüksek teknolojiyle üretilen mikro kadife malzemeli dış yüzeyi ayaklarınızın gün boyu rahat hissetmesine yardım eder. Baskı noktaları olmadığı için ayakları yormaz.

S2 iş ayakkabıları ise su geçirmez özellikleri nedeniyle inşaat sahaları, tarım alanları ve gıda işleme tesisleri gibi nemli veya sıvıların bulunduğu ortamlarda sıklıkla kullanılır.

1100 N batmaya dayanıklı Kevlar ara taban, delici cisimlere karşı tam koruma sağlar. Bu steel içermeyen taban, dayanıklılığını Kevlar teknolojisinden alır ve hem güvenlik hem de hafifliği bir arada sunar.

Yazlık Plaj Terliği Sabomar kalitesi ile bu yazda kullanıcıları ile buluşmaya hazır. Kalite sabomar kalitesinden geldiği için parmak arası terliği ve yazlık terlik kategorilerinde en iyi malzemelerden üretilmiş sağlık testlerine tabi tutulmuştur. Daha fazlası için yazlık terlik - sandalet kategorimizi inceleyiniz.

Her advertımda darbeleri emerek kullanıcıya ekstra konfor sağlayan ayakkabi işletmesi bu ara taban, ayak sağlığınızı korur ve uzun süreli çalışma koşullarında yorgunluğu azaltır.

S3 ayakkabılar genellikle zorlu dış mekan çalışma koşulları için tasarlanmıştır ve genellikle artworkırılmış tutuş ve dayanıklılık için tasarlanmış tabanlara sahiptir.

Kaymaz Taban: Zeminle iyi tutunma sağlayacak, yağ, asit ve diğer kimyasallara karşı dayanıklı malzemeden yapılmış tabanlar tercih edilmelidir.

Blog Kategorileri Genel EN 20345 S3 iş ayakkabısının burun koruma ve ara taban koruma özelliğine sahip olduğunu gösterir.

S1P: Bu sertifika S1 sertifikasına ek iş ayakkabısı kışlık olarak, ayakkabının delinmeye dayanıklı olduğunu göstermektedir.

Mekap iş ayakkabılarının fiyatları ve modelleri, kullanıcıların tercihlerine ve ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

This website is using a protection assistance to protect alone from on line assaults. The action you just executed induced the security Alternative. There are several steps which could induce this block which include publishing a specific term or phrase, a SQL command or malformed knowledge.

Çelik ayakkabı iş ilanları sahibinden burunlu eğitmenler erkek güvenlik ayakkabıları hafif nefes güvenlik eğitmenleri kadın delinme geçirmez iş ayakkabısı rahat lIndustrial ayakkabı

Şantiye botu ve kışlık iş ayakkabısı ise soğUnited kingdom hava koşullarında ayaklarınızı sıcak tutar. Ayrıca soğuğa dayanıklı ve ESD özellikli iş ayakkabısı gibi özel özelliklere sahip modeller, belirli çalışma koşullarında ekstra koruma sağlar. Yaz aylarında ise yazlık işçi ayakkabısı gibi hafif ve hava geçirgenliği yüksek alternatifler konfor sağlar. 

Report this wiki page